Mai multe rezervări la terasă cu MURA - masa ta de povești

posted mar 18 2018

Primăvara nu și-a intrat încă în drepturi cu alintul razelor de soare, trotuare uscate, mai multe grade în termomentre și cu pardesie mai ușoare, dar asta nu-i nicio scuză pentru a amâna ”planul de bătaie” pentru sezonul rezervărilor la terasă.

Ai deja plusul localului cu spațiu outdoor pentru întâlnirile la cafele grăbite ori la limonade servite în tihnă sau pentru cine în care invitații tăi se sorb din priviri. Totuși, ce faci pentru ca acest plus să te scoată din tipare cum dă căldura lui 2018?

Îl faci locul preferat al clienților tăi, în care cele mai frumoase povești prind viață! Fie că terasei tale îi lipsește piesa centrală, de atracție, fie că ai nevoie de ”acel ceva” care să întregească spațiul outdoor, înnobilându-l printr-un element de design calitativ, durabil, estetic și de efect, MURA – masa ta de povești este răspunsul potrivit. Alege modelul preferat de pe https://mesemura.ro/shop/ sau contactează-ne pentru o discuție despre modelul dorit de tine, care să-ți complimenteze canapelele ori scaunele pe care le ai deja pregătite pentru teresa ta.

Focul din centrul meselor va oferi o armonie estetică relaxantă de care clienții tăi au nevoie după o zi stresantă la muncă, iar căldura degajată îți asigură rezervările chiar și după apusul soarelui, în serile răcoroase de primăvară.

De ce vor alege în 2018 terasa ta în detrimentul altor restaurante cu spațiu outdoor? Pentru serviciile, deliciile culinare  servite și, datorită meselor cu foc, pentru atmosfera de poveste din localul tău.

mura

Leave a Comment


Your email address will not be published. Required fields are marked *