Același răspuns pentru 5 New Year’s Resolutions - Mese MURA - mese cu foc

masa cu foc

posted feb 07 2018

Dacă printre rezoluțiile anului 2018 se numără și ”1. să am mai mult timp pentru mine”, ”2. să petrec mai mult timp cu prietenii”, ”3. să mă relaxez mai mult într-o companie bună”, ”4. ”să fiu gazda perfectă fără să mă dau peste cap” sau ”5. Terasa mea are nevoie de un makeover. Anul 2018 e pentru ea” și orice derivații ale acestora, atunci citești articolul potrivit, cu un răspuns-minune pentru toate.

1. Să am mai mult timp pentru mine
Mai mult timp, pentru mai multă grijă de tine, pentru un moment de respiro în vâltoarea activităților zilnice, răgaz pentru a medita asupra lucrurilor care contează, pentru o calitate mai bună a vieții. Dacă te gândești bine, poate nici nu e vorba de ”mai mult”, ci de ”mai bine”, nu de ”cât”, ci de ”cum”. În 2018, poți găsi acel răgaz de a sorbi dintr-o ceașcă de cafea aromată, într-o dimineață friguroasă, învelită în pătura preferată, într-un colț de rai…raiul tău de acasă. Ce te-ar ține departe, totuși, de o răceală? Continuă articolul și la final vine și răspunsul.

2. Să petrec mai mult timp cu prietenii
Prietenia ne influențează până și sănătatea (dar nu chiar aici e răspunsul pentru dimineața răcoroasă de la punctul 1). Când îți petreci timpul alături de persoane dragi, presiunea arterială îți scade, iar nivelurile de serotonină și endorfine cresc, bref, ești mai fericit. Și-atunci, cum să faci să petreci mai mult timp alături de prieteni când nu ai timp de ieșiri în oraș? Probabil că intuiești propunerea noastră: invită-i la tine-acasă. Și uite-așa ajungem la rezoluțiile 3 și 4.

3. Să mă relaxez mai mult într-o companie bună
Să știi că soluția din final rămâne valabilă și dacă înlocuim ”relaxez” cu alte verbe-dorințe pentru acest an: să mă distrez, să mă bucur șamd. Încearcă să găsești cât mai multe ocazii să petreci timp cu prietenii, familia, perechea ta, oamenii dragi sufletului tău, care-ți dau energie pozitivă, care-ți aduc zâmbetul pe buze ori durere de obraji de la atâta râs. Pentru a-ți alege compania perfectă, știi deja că nu e necesar un SWOT sau o listă cu calități preferate și defecte acceptabile, ci de acel sentiment- combinație perfectă între liniște sufletească și inima care parcă sare de fericire atunci când ești în preajma lor.

4. Să fiu gazda perfectă fără să mă dau peste cap
Dacă ne-am fi oprit la ”fără să”, am fi scris 10 articole și tot nu am fi acoperit feluritele ”tips & tricks” mai mult sau mai puțin potrivite pentru acea rezoluție. Gazda perfectă este omul care face ca vizitele să decurgă simplu, natural și memorabil, cu răspunsuri anticipate la preferințele invitaților și cu multă voie bună. Când vrei mai mult timp pentru tine și ocazii cât mai dese de a te bucura cu și alături de cei dragi, ai nevoie de soluții simple și de efect. Există un răspuns care să le-acopere pe toate!

5. Terasa mea are nevoie de un makeover. Anul 2018 e pentru ea!
Nu lăsa pe 2019 ce poți face în acest an, mai ales că transformarea terasei tale vine în bugetul tău, cu un element care-aduce la pachet mai mult chef pentru a îndeplini toate rezoluțiile de mai sus.

Cu MURA – masa ta de povești, e atât de ușor să-ți transformi colțul de natură de lângă casa ta într-o mică terasă cochetă, intimă și primitoare! Când masa cu foc devine cea mai importantă piesă dintr-o grădină, iarna blândă și toate celelalte anotimpuri sunt perfecte pentru diminețile cu cafea aburindă și pentru nopțile târzii cu prietenii. Cheamă-i să beți ciocolată caldă, să vă uitați peste fotografii vechi și să depănați amintiri, să plănuiți o vacanță împreună, să vă-mpărtășiți planuri de viitor și visuri, ia-ți răgaz la lumina caldă a focului să-ți asculți copiii oferind răspunsuri surprinzătoare la întrebarea ”Ce vrei să te faci când vei fi mare?”.
Când timpul nu ți-e prieten pentru ieșiri în oraș, oferă-i vieții un zâmbet plin de satisfacție, pentru că acum știi că ți-ai transformat grădina într-o mică terasă chic, unde poveștile sunt mereu în meniu, consumația se plătește-n râsete, iar bacșișul e un plus de sănătate.

Cu MURA – masa ta de povești, ai 5 rezoluții pentru 2018 cu ușurință și plăcere de îndeplinit! Descoperă cât de frumos este să trăiești alături de MURA, masa cu foc din colțul tău de natură!

Bonus: sfat practic pentru prima ta întâlnire cu MURA- Masa ta de povești, în grădina ta.
Ai ales modelul preferat, despre care știi că este lucrat manual, din materiale rezistente, de calitate și cu o estetică care înfrumusețează de la prima vedere colțul de natură de lângă casa ta. De-acum încolo, orele petrecute în grădină nu vor mai fi niciodată la fel. Dacă celor 5 rezoluții le-am oferit o soluție simplă, nu putem să ne complicăm atunci când îți împărtășim cea mai importantă regulă pentru aprinderea în deplină siguranță a unei mese cu foc! Două cuvinte ai de ținut minte: Întâi scânteia! Înainte să deschizi butelia GPL, aprinde un chibrit sau un aprinzător, aproprie-l de arzător și abia apoi deschide butelia. Simplu … și gata de povești!

mura

Leave a Comment


Your email address will not be published. Required fields are marked *